TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI BÜLENT ARINÇ'IN MESAJLARI
|
|
Bülent Arınç, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ı kutladı. Gazeteci Hasan Tahsin'in şehit edilişinin yıldönümü ve Uluslararası Aile Anma Günü nedeniyle birer mesaj yayımladı. Avrupa Şampiyonu olan genç futbolculara kutlama mesajı gönderdi. |
15 Mayıs 2005 Pazar 11:00 |
|
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç DYP 8. Olağan Büyük Kongresinde parti genel başkanlığı görevine yeniden seçilen Elazığ Milletvekili Mehmet Ağar'ı kutladı. Arınç, mesajında Ağar'a başarı ve esenlik dileklerini iletti.
Gazeteci Hasan Tahsin'in şehit edilişinin 86. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Bülent Arınç, Uluslararası Aile Anma Gününu de bir mesajla kutladı.
Arınç, ayrıca, Millî Takımın, İtalya'da yapılan 23. Avrupa 17 Yaş Altı (B) Gençler Futbol Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olması dolayısıyla, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı'ya bir kutlama mesajı gönderdi.
|
|
|